BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA-ban a Fed közzéteszi a nyílt piaci bizottsága (FOMC) márciusi kamatdöntő üléséről készült jegyzőkönyvét, amiből talán információkat kaphatunk a jövőbeli kamatemelések időzítését illetően.

A mezőgazdasági termékeket gyártó Monsanto publikálja számait a február végén zárult negyedévére. A piacok 4,76 milliárd dolláros bevételt várnak a vállalattól, ami közel 9 százalékos esésnek felelne meg.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,3 millió hordós emelkedésről számoltak be, amivel 534,8 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Németországban a februári ipari termelési adatokat közlik. A januári várakozásokon felüli 3,3 százalékos havi bővülést most 1,8 százalékos visszaesés követheti, ami 2014 augusztusa óta a legrosszabb adat lenne.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Bed Bath & Beyond. A kiskereskedelmi láncot üzemeltető vállalat 3,39 milliárd dolláros bevételt érhetett el, és 1,81 dolláros egy részvényre jutó eredményt az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.