BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke Lisszabonban tart előadást Európa gazdasági és pénzügyi helyzetéről. Benoit Coeure és Peter Praet igazgatótanács-tagok egy frankfurti eseményen szólalnak fel.

Az Európai Központi Bank közzéteszi márciusi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét. Ezen az ülésen a kamatvágáson túl az eszköztár széles körét felhasználva lazítottak a monetáris politikai kondíciókon.

Janet Yellen amerikai jegybankelnök egy – magyar idő szerint éjjel fél 12-kor kezdődő – panelbeszélgetésen vesz részt New Yorkban három elődjével: Ben Bernanke-val, Alan Greenspannel és Paul Volckerrel.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a ConAgra Foods. Az élelmiszer-ipari cégtől 2,86 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők a február végén zárult negyedévre, ami 26 százalékos visszaesésnek felel meg.

Az amerikai tőzsdék zárása után jelent a WD-40. A társaság 99 millió dolláros bevételt érhetett el a február végén zárult negyedévben és részvényenként 86 centes profitot könyvelhetett el a konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.