BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A márciusi fogyasztói árindexet teszi közzé a KSH. Februárban éves összevetésben 0,3 százalékos volt a drágulás üteme Magyarországon, ami most a piaci várakozások szerint még tovább lassulhatott.

Yves Mersch, az Európai Központi Bank igazgatótanácsának tagja, Federico Ghizzoni, az UniCredit vezérigazgatója és Pier Carlo Padoan olasz pénzügyminiszter is felszólal egy olaszországi eseményen.

Az Egyesült Államokban a nagykereskedelmi készletek februári statisztikáit teszik közzé. Januárban 0,2 százalékos volt a havi bővülés üteme, a várakozások szerint most ugyanekkora csökkenést jelentenek.

Németországban a külkereskedelmi egyenleg februári számait közlik, ami a várakozások szerint a januári 13,4 milliárd euróról 18 milliárd euróra növekedhetett. Az export fél százalékkal bővülhetett.

A japán kormány közzéteszi márciusi szolgáltatóipari konjunktúrafelmérésének eredményeit. A hangulatindex értéke a februári 44,6 pontról 46,4 pontra nőhet, ami még mindig kedvezőtlen folyamatokról árulkodna.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.