BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Alcoa gyorsjelentésével hivatalosan is kezdetét veszi a második negyedéves gyorsjelentési szezon. Az elemzői várakozások alapján az amerikai acélipari vállalat árbevétele közel 12 százalékkal 5,1 milliárd dollárra csökkenhetett, miközben üzemi eredménye leharmadolódott, nettó profitja pedig gyakorlatilag nullára csökkent.

Kínában a márciusi fogyasztói árindexet teszik közzé. Februárban éves alapon 2,3 százalékot tett ki az infláció, ami most 2,4 százalékra emelkedhet. Ezzel ötödik hónapja gyorsulna a drágulás üteme.

Olaszországban az ipari termelés februári statisztikáit ismertetik. Januárban havi alapon 1,9 százalékos volt a bővülés üteme, ami több mint a dupláját tette ki annak, mint amire a piac számított.

Az Egyesült Államok Energetikai Információs Hivatala közzéteszi havi jelentését az olaj- és gázkitermelésről. A vizsgált hét régió a hazai kitermelés 2011 és 2014 közötti növekedésének 92 százalékáért felelt.

George Osborne, az Egyesült Királyság pénzügyminisztere várhatóan ma mutatja be a tárca átfogó elemezését a brit EU-tagság előnyeiről és kockázatairól, készülve a június 23-án megrendezendő népszavazásra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.