BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Nemzetközi Valutaalap délután közzéteszi legfrissebb World Economic Outlook című kiadványát, amelyben többek között Magyarországra vonatkozó legújabb makrogazdasági előrejelzéseit is közli.

Több amerikai Fed-elnök, köztük Patrick Harker (Philadel­phia), John Williams (San Francisco) és Jeffrey Lacker (Richmond) is előadást tart ma az Egyesült Államokban különböző eseményeken.

Az Egyesült Államok Energetikai Információs Hivatala közzéteszi havi rövid távú energiapiaci kilátásokról szóló előrejelzését, amelyben 2017 végéig megbecsülik az olaj- és gázkitermelés alakulását is.

Németországban a márciusi fogyasztói árindex végleges számait közlik. Az előzetes becslések szerint éves alapon 0,3 százalék volt az infláció, míg február és március között 0,8 százalékos volt a drágulás.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Fastenal. A társaság 988 millió dolláros bevétellel és 45 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a negyedévet az elemzők szerint. Ez kismértékű növekedésnek felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.