BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Bank of America. A cégtől 20,3 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 21 centes nyereséget várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Az amerikai légitársaságok közül elsőként közzéteszi első negyedéves számait a Delta Air Lines. A cég 1,29 dolláros egy részvényre jutó eredményt könyvelhetett el, ami közel a háromszorosa az egy évvel ezelőttinek.

Publikálja a január–márciusi időszakra vonatkozó számait a Wells Fargo. Az amerikai bank bevétele 21,6 milliárd dollár lehetett, az egy részvényre jutó eredménye pedig 98 centre rúghatott az elemzők szerint.

Az Eurostat a márciusi inflációs adatot közli délelőtt, s ezzel az EKB kamatpolitikáját is érdemben befolyásolhatja. Februárban havi összevetésben 1,2 százalékkal emelkedtek az árak, az éves infláció viszont negatív volt.

Amerikában is a friss inflációs statisztika érkezik magyar idő szerint kora délután, az elemzők arra számítanak, hogy az éves pénzromlási ütem 1,2 százalékra emelkedett márciusban, a maginfláció pedig 2,3 százalékon stagnálhatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.