BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kína közzéteszi idei első negyedéves GDP-növekedési számait. A várakozások szerint 2015 első negyedévéhez képest 6,7 százalékra lassulhatott a bővülés üteme, míg negyedéves alapon 1,5 százalékkal nőhettek.

Kínában az ipari termelés márciusi statisztikáit is közlik. Februárban 5,4 százalékos volt az éves bővülés, ami 2009 óta nem volt ilyen alacsony. A piac várakozásai szerint most 6 százalékra gyorsulhat.

Az Egyesült Államokban a Michigani Egyetem által készített fogyasztói bizalmi index előzetes áprilisi értékét közlik. A piaci várakozások szerint az index 91 pontról 91,8 pontra javulhatott.

A Nemzetközi Valutaalap és a Világbank megkezdi az évente megrendezésre kerülő tavaszi találkozóját Washingtonban, ahol gazdasági és pénzügyi piaci kérdésekről egyeztetnek. Az esemény vasárnapig tart.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Citigroup. A bank 17,46 milliárd dolláros bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,03 dollár lehetett az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.