BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Pepsico 11,9 milliárd dolláros bevételről számolhat be az első negyedévéről, amikor ma közzéteszi az adatait. Az üdítőital-gyártótól 81 centes egy részvényre jutó eredményt vár az elemzői konszenzus.

A Morgan Stanley is ma teszi közzé 2016 első negyedévére vonatkozó gyorsjelentését. Az elemzők előzetes várakozásai alapján az amerikai nagybank 7,87 milliárd dolláros bevételről és 46 centes egy részvényre jutó eredményről számol majd be.

A Fed nyíltpiaci bizottságának két szavazó tagja, William Dudley (New York) és Eric Rosengren (Boston) is beszédet mond ma különböző eseményeken, ahol a monetáris politika kilátásairól is szót ejthetnek.

Közzéteszi negyedéves eredményeit az IBM. A cég 18,3 milliárd dolláros bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 2,09 dollárra rúghatott az elemzői várakozások alapján.

A Netflix az amerikai tőzsdék zárása után publikálja első negyedéves számait. Az online műsorszolgáltató 1,97 milliárd dolláros bevételt érhetett el, ami 25 százalékos növekedésnek felelne meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.