BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Intel publikálja a január–márciusi időszakra vonatkozó számait. A Reuters elemzői konszenzusa alapján 13,9 milliárd dolláros bevételt és 48 centes egy részvényre jutó nyereséget várhatnak a piacok.

Két számjegyű bevételcsökkenést könyvelhetett el a Yahoo az első negyedévben, ami a keddi negyedéves gyorsjelentéséből derül majd ki. Profitja megfeleződhetett, egy részvényre jutó eredménye

7 cent lehetett. Jelent a Johnson & Johnson. A vállalat bevétele 17,5 milliárd dollár lehetett, ami kevesebb mint

1 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest. Az EPS 1,66 dollárra rúghatott.

A mai piacnyitás előtt teszi közzé a Goldman Sachs 2016 első negyedévére vonatkozó gyorsjelentését. Az elemzők várakozásai szerint a nagybank 6,73 milliárd dolláros bevételről és 2,45 dolláros egy részvényre jutó nyereségről számol be.

Németországban a ZEW áprilisi üzleti felmérésének eredményeit közlik. A hangulatindex értéke a márciusi 4,3 pontról 8 százalékra nőhetett, míg az üzleti környezet jelenlegi megítélése változatlan maradhat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.