BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Publikálja gyorsjelentését a Coca-Cola. Az üdítőital-gyártó 10,28 milliárd dolláros bevétellel és 44 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a január–márciusi negyedévet az elemzői konszenzus szerint.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 6,6 millió hordós emelkedésről számoltak be, amivel 536,5 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Közzéteszi negyedéves számait az American Express. A társaság 7,99 milliárd dolláros bevételt érhetett el, ami stagnálást jelent az előző évi szinthez képest. Egy részvényre jutó eredménye 1,35 dollár lehetett.

Negyedéves gyorsjelentést közöl a Mattel. A Barbie babák gyártója 861 millió dolláros bevételt könyvelhetett el az első negyedévben, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 7 centes vesztesége lehetett.

Az amerikai légitársaságok közül a United Continental Holdings teszi közzé negyedéves eredményeit. A cég bevétele 8,21 milliárd dollár lehetett a január–márciusi időszakban, EPS-e pedig 1,18 dollárra rúghatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.