BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kamatdöntő ülést tart az EKB kormányzótanácsa, a szakértők most nem várnak további lazítást a márciusi lépések után. A döntést szokás szerint nem sokkal két óra előtt teszik közzé, majd pedig követi fél háromtól Mario Draghi sajtótájékoztatója.

Az Alphabet, a Google anyavállalata az amerikai tőzsdék zárása után teszi közzé negyedéves eredményeit. A vállalattól 20,4 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 18 százalékos növekedést jelent.

A General Motors is publikálja számait. A január–márciusi időszakban 35,4 milliárd dolláros bevételt érhetett el az autógyártó, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,01 dollár lehetett, ami 15 centes javulás.

Közreadja első negyedéves gyorsjelentését a Microsoft. Bevétele 1,7 százalékkal emelkedhetett az időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 64 cent lehetett, ami 5 százalékos emelkedést tesz ki.

A Visa 3,6 milliárd dolláros bevételről és 67 centes egy részvényre jutó eredményről számolhat be gyorsjelentésében, ami 5,5, illetve 6,3 százalékos növekedésnek felel meg az egy évvel ezelőttihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.