BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Daimler 35,8 milliárd eurós bevételre és részvényenként 1,47 eurós nyereségre tehetett szert az első negyedévben az elemzői konszenzus szerint. Ez 20 százalékos profitcsökkenésnek felel meg az autógyártónál.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Caterpillar. Az ipari vállalattól 9,4 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 26 százalékos visszaesés az előző év azonos időszakához képest.

Az eurózónából érkeznek az áprilisi előzetes beszerzésimenedzser-indexek. Németországban a feldolgozóipari BMI kismértékben, 50,7 pontról 51 pontra javulhat, míg a szolgáltatóipari index 55,1 ponton maradhat. 

A General Electric 27,7 milliárd dolláros bevételt és 19 centes egy részvényre jutó eredményt érhetett el az első negyedévben, ami a cég pénteki gyorsjelentéséből derül majd ki. A vállalat nyitás előtt jelent. 

Publikálja a január–márciusi időszakra vonatkozó számait az American Airlines. Bevétele 9,4 milliárd dollár lehetett az első negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,19 dollárra rúghatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.