BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az eBay a piacok zárása után publikálja negyedéves számait. Az online kiskereskedelmi óriás bevétele 2,08 milliárd dollár lehetett a január–márciusi időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 45 centre rúghatott.

Közzéteszi negyedéves eredményeit az Apple. A társaságtól 52 milliárd dolláros bevételt és 2 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők. Ez 10, illetve 14 százalékos esésnek felel meg tavalyhoz képest.

Nyitás előtt jelent a Procter & Gamble. A vállalat bevétele 15,8 milliárd dollárt tehetett ki az első negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 82 centet érhetett el. Ez 13, illetve 8 százalékos csökkenés.

A Magyar Nemzeti Bank kamatdöntő ülést tart. A Portfolio által megkérdezett elemzők szerint a márciusban 1,2 százalékra vágott alapkamatot további 15 bázisponttal csökkenti a monetáris tanács.

Az Egyesült Államokban a tartós fogyasztási cikkek rendelésállománya a várakozások szerint márciusban 1,6 százalékkal emelkedhetett februárhoz képest a repülőgépekre leadott megrendelések növekedése miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.