BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Boeing az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé első negyedéves számait. A várakozás szerint a repülőgépgyártó 21,4 milliárd dolláros bevételt és 1,83 dolláros egy részvényre jutó eredményt érhetett el az időszakban.

Este érkezik a Fed kamatdöntése. A várakozások szerint a mai ülésen még nem folytatják a decemberben elkezdett kamatemelést Amerikában. Az eseményt nem követi sajtótájékoztató, csupán közleményt adnak ki.

Az Egyesült Királyság az idei első negyedéves GDP-növekedésének első becslését közli. A piacon arra számítanak, hogy lassulhatott a gazdaság teljesítménye, negyedéves alapon 0,6 százalékról 0,4 százalékra.

Zárás után jelent a Facebook. A vállalat bevétele 48 százalékkal nőhetett a január–márciusi időszakban az előző év azonos negyedévéhez képest, egy részvényre jutó eredménye pedig 62 cent lehetett.

A United Technologies publikálja negyedéves számait. Bevétele 13 milliárd dollár lehetett, ami 9 százalékos visszaesésnek felel meg, egy részvényre jutó eredménye pedig 12 százalékkal csökkenhetett tavalyhoz képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.