BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Amazon.com az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedéves eredményeit. Az internetes kiskereskedelmi óriás 28 milliárd dolláros bevételt és 58 centes egy részvényre jutó eredményt érhetett el.

Az Egyesült Államok várhatóan az elmúlt egy év leggyengébb negyedéves GDP-növekedési számát közli ma. Az első negyedéves évesített bővülési ütem 0,6 százalékra mérséklődhetett a legutóbbi 1,4 százalék után.

Elképzelhető, hogy a Bank of Japan a mai kamatdöntő ülésén tovább lazít a monetáris politikai kondíciókon. A piaci elemzők egyik fele újabb intézkedések bejelentését várja, másik felük szerint nem lesz változás.

Németországból érkeznek az előzetes áprilisi inflációs számok. Márciusban havi alapon 0,8 százalékos drágulásról számoltak be, azonban áprilisban újra az árak kismértékű, 0,2 százalékos csökkenésére számítanak.

Nyitás előtt publikálja negyedéves számait a Ford. Az amerikai autógyártó bevétele 12 százalékkal csökkenhetett, egy részvényre jutó eredménye viszont a duplájára emelkedhetett az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.