BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Ryanair ma közzéteszi negyedéves eredményeit. Az ír diszkont-légitársaság bevétele 1,2 milliárd euróra rúghatott a január–márciusi időszakban, ami 22 százalékos növekedésnek felel meg az előző évihez képest.

Az eurózóna és az európai uniós országok előzetes májusi fogyasztói bizalmi indexét közli az Európai Bizottság. Az euróövezeti indikátor áprilisban háromhavi csökkenés után ismét kisebb javulást jelzett.

Németország feldolgozóipari és szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexeinek előzetes májusi becsléseit közli a Markit. Az iparban tovább gyorsulhatott a bővülés, míg a szolgáltatószektorban stagnálást mutathatott.

Az euróövezet feldolgozóipari és szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexeit is közzéteszik. A feldolgozóiparban 51,7 pontról 51,9 pontra, a szolgáltatószektorban 53,1-ről 53,2 pontra nőhet a mutató.

A Fed nyíltpiaci bizottságának egyik szavazótagja, James Bullard az Official Monetary and Financial Institutions Forum előtt tart előadást az amerikai gazdaságról és monetáris politikáról Pekingben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.