BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma teszi közzé negyedéves eredményeit a BMW. A német autógyártó 22,2 milliárd eurós bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, ami 6 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos negyedévéhez képest. 

Az Európai Bizottság ismerteti tavaszi makrogazdasági előrejelzését a 28 uniós tagállamra, köztük Magyarországra vonatkozóan is. Téli jelentésében 2016-ra 2,1 százalékos GDP-növekedést prognosztizált hazánknak a bizottság.

Kínából érkezik az áprilisi Caixin feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index. Kismértékben javulhat a mutató értéke, ám így is a bővülést jelző 50 pont alatt maradhat, immár tizennegyedik hónapja.

Publikálja első negyedéves számait a Commerzbank. A német banktól 2,3 milliárd euró bevételt várnak az elemzők, ami 16 százalékos csökkenésnek felel meg. Nettó eredménye 175 millió euróra rúghatott. 

A nagy európai légitársaságok közül a Lufthansa hozza nyilvánosságra negyedéves gyorsjelentését. A cég bevétele 7 milliárd euró lehetett, nettó eredménye pedig 42 millió eurót tehetett ki a tavalyi veszteség után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.