BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Magyar Nemzeti Bank kamatdöntő ülést tart. A Portfolio által megkérdezett elemzők konszenzusa szerint a Monetáris Tanács újabb 15 bázisponttal, 0,9 százalékra vágja az irányadó rátát.

A német ZEW kutatóintézet májusi gazdasági hangulatindexe érkezik. A várakozások szerint a hangulati indikátor 11,2 pontról 12 pontra, az aktuális helyzet megítélése pedig 47,7 pontról 48,7 pontra nőhet.

Az USA-ban az új építésű lakások értékesítésének áprilisi statisztikáját közlik. A várakozások szerint márciushoz képest 10 ezerrel több, 521 ezer új lakást adhattak el, ami 2 százalékos növekedést jelentene.

Közzéteszi gyorsjelentését a Best Buy. Az április végén zárult negyedévben 8,29 milliárd dollár bevételt érhetett el a cég, ami 3 százalékos csökkenésnek felel meg. Egy részvényre jutó eredménye 35 cent lehet.

Sor kerül a Hewlett Packard Enterprise negyedéves gyorsjelentésére. A vállalati technológiai szolgáltatásokat kínáló cég bevétele 12,3 milliárd dollár lehetett, profitja pedig részvényenként 42 centre rúghatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.