BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Tesla. Az elektromos autókat gyártó cég 1,6 milliárd dolláros bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, ami 45 százalékos éves növekedésnek felel meg. 

Kora délután jelenik meg az USA magánszektorának foglalkoztatottsági mutatója. A várakozások szerint áprilisban is 200 ezer körüli ütemben folytatódhatott az új munkahelyek teremtése. Az adat már kevésbé befolyásolja a Federal Reserve döntéseit, de a jegybank korábban kiemelten figyelte a munkaerőpiac alakulását.

Publikálja első negyedéves számait az Air France-KLM is. A légitársaság bevétele 5,5 milliárd euró lehetett az első negyedévben, nettó eredménye pedig 300 millió eurós veszteség az elemzői várakozások szerint. 

A Time Warner is beszámol első negyedévéről: a cég bevétele 7,3 milliárd dollárra rúghatott az elemzők szerint, egy részvényre jutó eredménye 1,3 dollár lehetett,.

Szintén délután érkezik az USA-ból az ISM szolgáltatóipari beszerzési menedzserindexe, amely a várakozások szerint a márciusi 54,5 pontról 54,9 pontra emelkedhetett a múlt hónapban. Eközben a Markit is közli hasonló statisztikáját, ennél stagnálást vár a piac.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.