BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A GoPro ma publikálja első negyedéves számait. A digitális kamerákat gyártó amerikai cég bevétele 169 millió dollárra rúghatott, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 60 centes veszteséget könyvelhetett el a Reuters elemzői konszenzusa szerint.

A Merck & Co. az első negyedéves gyorsjelentésében 9,46 milliárd dolláros bevételről számolhat be, és 85 centes egy részvényre jutó eredményről, ami stagnálásközeli állapotot tükröz az amerikai gyógyszergyártónál.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az Alibaba is. A kínai on­line kereskedelmi óriás 23,2 milliárd dolláros bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, 33 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában.

Az KSH közzéteszi a lakásépítésekről és az építési engedélyekről szóló statisztikáját az idei első negyedévre vonatkozóan, amelyből kiderül, látszik-e már az új családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) hatása.

Kínában a Caixin szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index áprilisi értékét közlik. A konjunktúramutató márciusban 52,2 pontot mutatott, vagyis továbbra is a szolgáltató szektor bővülését jelezte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.