BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Itthon az áprilisi fogyasztói árindexet közli a KSH. Márciusban érdemi meglepetést keltett, hogy ismét negatívba fordult az inflációs mutató, és 0,2 százalékkal csökkentek egy év alatt az árak.

Németországban a márciusi ipari termelési adatokat teszik közzé. Noha az év jól indult, és januárban havi bázison 2,3 százalékkal nőtt a kibocsátás, februárban már félszázalékos visszaesésről számoltak be.

Kínában a fogyasztói árak áprilisi alakulásáról közölnek adatokat. A megelőző két hónapban 2,3 százalékos volt a drágulás éves üteme, ami még mindig elmarad a kínai jegybank 3 százalékos célkitűzésétől.

Németországban a külkereskedelmi termékforgalom márciusi alakulásáról közölnek adatokat. Februárban 20,3 milliárd eurós többletről számoltak be, ami 7 milliárd euróval volt magasabb a januárinál.

Publikálja első negyedéves gyorsjelentését a ThyssenKrupp. A vállalat 10,3 milliárd eurós bevételt érhetett el a január–márciusi időszakban, az egy részvényre jutó eredménynél pedig 0,16 eurós értékre számítanak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.