BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi első negyedéves eredményeit az Aegon. Adózás előtti eredménye 504 millió euró lehetett, egy részvényre jutó eredménye pedig 17 centet érhetett el a Thomson Reuters elemzői konszenzusa szerint.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését az RWE. A német közszolgáltató bevétele 13,65 milliárd euróra rúghatott, ez 7 százalékos csökkenésnek felel meg az előző évihez képest. Nettó eredménye 652 millió eurós profit lehetett.

A Credit Agricole közzéteszi első negyedéves számait. A vállalat 15 százalékos bevételcsökkenést könyvelhetett el 2015 első negyedévéhez képest, 3,68 milliárd euró bevétele lehetett a francia banknak.

A Bank of England várhatóan nem változtat a kondíciókon mai kamatdöntő ülésén, legalábbis az elemzői felmérések azt mutatják, hogy legalább 2017 januárjáig 0,5 százalék maradhat az irányadó ráta.

Az USA-ban a heti friss munkanélkülisegély-kérelmek statisztikáját közlik. A várakozások szerint 267 ezer új igénylést nyújtottak be múlt héten, ez közel 10 ezerrel több, mint a négyhetes mozgóátlag szintje.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.