BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Cisco Systems az amerikai tőzsdék zárását követően teszi közzé gyorsjelentését. A hálózati eszközöket gyártó cég az elemzők szerint 11,97 milliárd dolláros bevételt érhetett el az április végén zárult negyedévben.

A Fed este nyolc órakor közzéteszi az áprilisi kamatdöntő üléséről szóló jegyzőkönyvet, amelyből a piacok talán friss iránymutatást kapnak a következő amerikai kamatemelés időzítését illetően.

Japán első negyedéves GDP-jének alakulását közli. A várakozások szerint a szigetország visszatérhetett a növekedéshez, és 2016 első három hónapjában évesített értelemben 0,4 százalékkal bővülhetett.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 3,4 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 540 millió hordóra mérséklődött a tartalékok szintje.

A Target publikálja az április végén zárult negyedévére vonatkozó számait. A kiskereskedelmi cég bevétele 5 százalékkal eshetett az előző évihez képest, egy részvényre jutó eredménye viszont emelkedhetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.