BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi a február–április időszakra vonatkozó eredményeit a Walmart. A társaság 113 milliárd dolláros bevételt érhetett el, az egy részvényre jutó profit pedig 88 centes lehet az elemzői konszenzus szerint.

Az EKB áprilisi kamatdöntő üléséről készült jegyzőkönyvét teszik közzé. A jelentésből kiderül, hogy az egyes döntéshozók hogyan látják az euróövezet helyzetét, illetve látnak-e még esélyt a tovább kamatcsökkentésre.

Az MNB idén először publikálja a pénzügyi stabilitási jelentését, melyben a pénzügyi rendszer működtetőit és használóit tájékoztatja az aktuális kérdésekről.

A Nemzetgazdasági Minisztérium részletes tájékoztatót közöl az államháztartás központi alrendszerének április végi helyzetéről. Az előzetes adatok szerint a január–áprilisi időszakban a hiány 144,9 milliárd forintot tett ki.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését a Gap. A divatcég bevétele 3,5 milliárd dollár lehetett, ami 4 százalékos esésnek felel meg, egy részvényre jutó eredménye viszont 40 százalékkal zuhanhatott, 32 centre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.