BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi a február–áprilisi időszakra vonatkozó számait a Deere & Company. A mezőgazdaságigép-gyártó bevétele 6,7 milliárd dollárra rúghatott, ami 9 százalékos esésnek felel meg az előző év azonos negyedévéhez képest.

A Fitch felülvizsgálja Magyarország adósságbesorolását. A három nagy hitelminősítő közül nála kerülhetünk először ismét a befektetésre ajánlott kategóriába. A döntés a piaczárást követő órákban várható.

Friss bérstatisztikákat közöl a KSH. Az OTP elemzői szerint a február és március közötti béremelkedés igen jól jelzi az egész éves bérnövekedést, vagyis azt is, mekkora a bérnyomás a gazdaságban.

Az USA-ban a használtlakás-értékesítések áprilisi adatait teszik közzé. A várakozások szerint az egyik legforgalmasabb hónapban tovább emelkedhettek az eladások, 1,3 százalékkal 5,4 millió adásvételre.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését a Foot Locker. Az elemzők várakozásai szerint 2 milliárd dolláros bevételt érhetett el a sportcipőgyártó, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,39 dollárra emelkedhetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.