BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A március végén záruló évére vonatkozó jelentését teszi közzé a Wizz Air. Az elemzők várakozásai szerint a légitársaság 1,424 milliárd euró bevételt érhetett el a lezárt évben, nettó eredménye pedig 216 millió euró lehetett.

Megjelenik a német Ifo májusi gazdasági hangulatindexe. A tegnap ismertetett ZEW befektetői gazdasági hangulatindex váratlan visszaesése után elképzelhető, hogy a vállalati szférában is romlottak a kilátások.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 1,3 millió hordós emelkedésről számoltak be, amivel 541,3 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését a HP Inc. Az április végén zárult negyedévben 11,7 milliárd dolláros bevétele lehetett a cégnek, nettó eredménye pedig 666 millió dollárra rúghatott az elemzők szerint.

A Tiffany is nyilvánosságra hozza negyedéves gyorsjelentését. Az ékszeripari cég a konszenzus szerint 914 millió dolláros bevételt könyvelhetett el, ami 5 százalékos csökkenésnek felel meg az előző évhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.