BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi az április végén zárult negyedévére vonatkozó gyorsjelentését az Abercrombie & Fitch. Az elemzők 710 millió dolláros bevételt várnak, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 51 cent veszteséget.

Az USA-ban a tartós fogyasztási cikkek rendelésállományának előzetes áprilisi statisztikáit közlik. Márciusban 0,8 százalékos volt a havi bővülés üteme, ami a várakozások szerint 0,3 százalékra lassulhatott.

A Fed nyíltpiaci bizottságának és igazgatótanácsának tagja, Jerome H. Powell tart előadást az amerikai gazdaság kilátásairól a Peterson Intézetben, ahol a kamatemelési kilátásokról is szót ejthet.

A St. Louis-i Federal Reserve elnöke, James Bullard is beszédet mond Szingapúrban az Official Monetary and Financial Institution Forum előtt. Az esemény magyar idő szerint 11 óra 15 perckor kezdődik.

Az USA-ban a heti friss munkanélkülisegély-kérelmek számát közlik. A várakozások szerint 275 ezer új kérelmet nyújtottak be a május 21-ével záruló héten, ez nagyjából megfelel a négyhetes mozgóátlag szintjének.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.