BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Japánban a második negyedéves GDP a gyenge belső kereslet és a stagnáló export hatására évesítve mindössze 0,5 százalékkal növekedhetett az első negyedévi 0,2 százalékos bővülés után.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a kanadai Cargojet légitársaság. A vállalat 78 millió kanadai dolláros bevétellel zárhatta az időszakot az elemzői konszenzus szerint, ami 3 százalékos növekedést lenne.

Az Egyesült Királyságban az ipari termelés júniusi számait közlik. Májusban 0,5 százalékkal csökkent havi alapon a kibocsátás, ami júniusban az előzetes becslések szerint 0,3 százalékkal apadt tovább.

Ausztrál bányatársaság, a Newcrest Mining közli féléves gyorsjelentését. A vállalat 1,7 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban és 437 millió dolláros működési eredményt a konszenzus szerint.

Az Európai Unió több tagországában munkaszüneti nap miatt szünetel a kereskedés, köztük Olaszországban, Görögországban, Ausztriában, Lengyelországban, Romániában, Szlovéniában és Horvátországban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.