Erre figyel ma a piac

Magyarországon megjelennek a júniusi bérstatisztikák. A fokozódó munkaerőhiány közepette várhatóan a nyár első hónapjában is fennmaradt az utóbbi hónapokban tapasztalt dinamikus béremelkedés.

Törökország hitelminősítése a Fitchnél csak eggyel van a bóvlikategória felett, ám ez a mai felülvizsgálat során változhat. A Standard & Poor’s egy hónapja vágta még inkább a bóvlikategóriába a törököket.

Publikálja negyedéves számait a Foot Locker. A ruházati cég árbevétele 1,76 milliárd dollár lehetett a második negyedévben, a működési eredmény szintjén pedig 235,5 millió dolláros nyereséget könyvelhetett el.

Közzéteszi negyedéves eredményeit az Estée Lauder. A kozmetikai vállalat 2,66 milliárd dolláros bevétellel zárhatta a második negyedévet az elemzői konszenzus szerint, ami 2,9 százalékos növekedés lenne.

Sor kerül az amerikai nehézgép-gyártó, a Deere & Co gyorsjelentésére. A vállalat 6,1 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban és 600 millió dolláros működési eredményt a konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.