BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Heineken ma teszi közzé gyorsjelentését. A holland sörgyártótól 9,9 milliárd eurós bevételt várnak az elemzők az első fél évre a Thomson Reuters konszenzusa szerint, ami 7 százalékos növekedést jelentene.

Magyarországon a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index júliusi értékét közli az MLBKT. Júniusban egy hajszállal 51 pont alá csökkent a mutató értéke, ez december óta a legalacsonyabb adat.

Kínában a Caixin feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index júliusban 48,9 pontra emelkedhetett a júniusi 48,6 pontról. A mutató 2015 márciusa óta 50 pont alatt jár, vagyis a szektor zsugorodását jelzi.

Az Egyesült Államokban az ISM közli a júliusi feldolgozóipari BMI-t. Júniusban 51,3 pontról 53,2 pontra ugrott a mutató értéke, ami felülmúlta a várakozásokat. Most 52,4 pontra számítanak az elemzők.

Az Air Liquid is publikálja féléves számait. A francia gázipari társaság bevétele 8,3 milliárd euróra rúghatott az időszakban, a nettó eredmény szintjén pedig 846 millió eurót könyvelhetett el a cég az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.