BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Time Warner publikálja a második negyedéves számait. A médiavállalat bevétele 7 milliárd dollárra rúghatott, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,16 dollár lehetett az elemzői konszenzus szerint.

Az Egyesült Államokban az ADP közli a foglalkoztatottság júliusi változását a versenyszférában. Júniusban 172 ezer fővel nőtt a létszám, míg most 165 ezer fős bővülést vetít előre az elemzői konszenzus.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Tesla Motors. Az elektromos autókat gyártó cég bevétele 35 százalékkal nőhetett az április–júniusi időszakban, viszont részvényenként 55 centes vesztesége lehetett.

Az USA-ban a szolgáltatószektor júliusi beszerzésimenedzser-indexét közli az ISM. Júniusban féléves csúcsra, 56,5 pontra ugrott az aktivitási mutató értéke, ami júliusban várhatóan 56 pontra mérséklődött.

Érkezik a First Solar negyedéves jelentése. A napelemgyártó cég bevétele és profitja is csökkenhetett: 55 centes egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők, míg egy évvel ezelőtt 93 centes profitja volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.