BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Lukoil a második negyedéves gyorsjelentését teszi közzé. Az orosz olajipari vállalat bevétele 20,8 milliárd rubel lehetett, az EBITDA szintjén pedig 2,6 milliárd rubeles profittal zárhatta az időszakot.

Államháztartási adatokkal indul a nap: 11-kor érkeznek a részletes júliusi számok, így megtudhatjuk, hogyan jött össze az év hetedik hónapjában a 62,7 milliárd forintos deficit, ami mérsékelt hiányszámnak mondható.

Angela Merkel, Francois Hollande és Matteo Renzi az EU gazdasági növekedéséről és a bevándorlásról egyeztet, utána este 6 órakor egy repülőgép-anyahajón tartanak sajtótájékoztatót a Tirrén-tengeren.

A Tata Steel publikálja utóbbi negyedévének számait. Az indiai acélgyártó vállalat 287,1 milliárd rúpiás bevételt könyvelhetett el az elemzők szerint, ami 4 százalékos csökkenés év/év alapon.

A Nordson Corporation közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. Az amerikai cég bevétele 3,7 százalékkal emelkedhetett a harmadik negyedévben, 479,8 millió dollárt könyvelhetett el az elemzői konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.