BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Adidas közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését. A sportszergyártó bevétele 4,4 milliárd euró lehetett az április–júniusi időszakban az elemzők szerint, ami 13 százalékos növekedés az előző évihez képest.

A Bank of England megtartja a népszavazás utáni második kamatdöntését. Szinte szinte biztos, hogy legalább 25 bázisponttal csökkenti a 2009 márciusa óta 0,5 százalékon álló alapkamatot.

Publikálja negyedéves számait a Nokia. Az egykori mobilpiaci óriás bevétele 5,8 milliárd euró lehetett, vagyis az egy évvel ezelőtti szinthez képest közel duplázódhatott az Alcatel-Lucent felvásárlásának köszönhetően.

A Zynga negyedéves gyorsjelentése is napvilágot lát. A közösségi játékokat fejlesztő cég bevétele 169 millió dollár lehetett, viszont veszteséggel zárhatta az elemzők szerint a második negyedévet.

Az USA-ban megjelenik a gyári megrendelések júniusi statisztikája, ami várhatóan 1,8 százalékos havi visszaesésről számol be. Ehhez főként a tartós fogyasztási cikkek iránti alacsonyabb kereslet járulhat hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.