BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Törökország hitelminősítését vizsgálja felül a Moody’s. A S&P júliusban tovább rontott a már így is bóvli minősítésükön, így most sokan arra számítanak, hogy a Moody’snál is a bóvlikategóriába kerülnek.

Az USA-ban a júliusi átfogó munkaerőpiaci statisztikákat közlik. A foglalkoztatottság 185 ezer fővel bővülhetett a júniusi 287 ezer után, míg a munkanélküliségi ráta 4,9 százalékról 4,8 százalékra apadhatott.

Pénteken jelent a Mol, az elemzői várakozások alapján a legtöbb eredménysoron romló teljesítményről számolhat be a vállalat. Hiába emelkedett az olajár a korábbi negyedévhez képest, év/év alapon még jelentős visszaesés látszik.

Az Erste Bank közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését. Árbevétele 1,69 milliárd euró lehetett az április–júniusi időszakban az elemzők szerint, míg az egy részvényre jutó eredménysoron 0,98 eurós érték születhet.

Az Allianz is publikálja második negyedéves számait. A biztosító bevétele 28,04 milliárd euró lehetett, vagyis az egy évvel ezelőtti szinthez képest közel 7 százalékos visszaesésre számítanak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.