BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Allergan közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését. Az amerikai gyógyszeripari cég bevétele 4,1 milliárd dollár lehetett a júniusban zárult negyedévben, ami 28,4 százalékos visszaesés az előző évihez képest.

A Hertz publikálja negyedéves számait. Az autókölcsönző cég bevétele 2,3 milliárd dollár lehetett, csaknem 16 százalékot esett vissza a bázisidőszakhoz képest. Az egy részvényre jutó eredmény 0,54 cent lehet.

A hazai költségvetés második fél évének indulásáról tudhatunk meg hétfőn délelőtt 11 órakor új számokat. Az elmúlt években rendre mínuszos volt a július. Az első féléves adatok láttán azonban eddig nincs ok az aggodalomra.

Kínában júliusban tovább csökkenhetett az export volumene a gyenge globális kereslet miatt. Júniusban a vártnál gyorsabban, 4,8 százalékkal zsugorodott a kivitel éves alapon, míg most 3,7 százalékos visszaesésre számítanak.

Németországban a júniusi ipari termelés alakulásáról számolnak be. Május hónapról kiábrándító adatok érkeztek: havi alapon 1,3 százalékkal esett vissza a kibocsátás, miközben a piacon enyhe emelkedést vártak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.