BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi második negyedéves eredményeit a Walt Disney. A társaság bevétele 14,15 milliárd dollár lehetett az április–júniusi időszakban, ami 8 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja negyedéves gyorsjelentését a Yelp. Az amerikai online szolgáltató vállalat 170 millió dolláros bevétellel és részvényeként 7 centes veszteséggel zárhatta az időszakot a Thomson Reuters elemzői konszenzusa szerint.

A magyar fogyasztói árak júliusi alakulásáról számol be a KSH. Várhatóan a negatív tartományban maradt az éves infláció, miután a nyersanyagárak csökkenésével párhuzamosan az üzemanyagárak is mérséklődtek.

Kínában is közzéteszik a júliusi fogyasztói árindexet. Júniusban éves összehasonlításban 1,9 százalékkal nőttek az árak, ám júliusban a várakozások szerint 1,7 százalékra lassulhatott a drágulás üteme.

Az Egyesült Királyságban az ipar júniusi számait közlik. Áprilisban rég nem látott ütemben, évi 2,2 százalékkal bővült a termelés, ami májusban 1,4 százalékig lassult. Júniusra változatlan ütemet várnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.