BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma publikálja legutóbbi negyedéves számait a Ralph Lauren. Az amerikai divatcég bevétele 1,5 milliárd dollár lehetett, a nettó eredmény szintjén pedig 76 millió dolláros nyereséget jelez az elemzői konszenzus.

Megjelenik a Salzgitter negyedéves gyorsjelentése is. A német acélipari társaság 2 milliárd eurós bevételre tehetett szert, ami 9 százalékos csökkenés lenne a Thomson Reuters konszenzusa alapján.

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi a júliusi kamatdöntő üléséről készült jegyzőkönyvet. A monetáris tanács a várakozásoknak megfelelően változatlanul, 0,9 százalékon hagyta az irányadó ráta szintjét, ennek háttere derülhet ki.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 1,4 millió hordós növekedésről számoltak be, amivel 522,5 millió hordóra nőtt a tartalékok szintje.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a német közszolgáltató, az E.On. A vállalat 25,8 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el az április–júniusi időszakban, ami közel 4 százalékos esésnek felel meg az előző évhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.