BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Németországban megjelenik az augusztusi ZEW befektetői hangulatindex. A Brexit-sokk hatásaként júliusban 19,2 pontról 2012-es mélypontjára, –6,8 pontra zuhant a mutató, így némi korrekcióra lehet számítani.

Az Egyesült Államokban a fogyasztói árak júliusban 0,2 százalékkal emelkedhettek becslések szerint. Ha az elmúlt két hónap után a tényadat most is felülmúlja a prognózist, az tovább erősítheti a kamatemelési várakozásokat.

Az USA-ban 0,3 százalékkal bővülhetett az ipari termelés júliusban, feleolyan gyorsan, mint júniusban. A járműgyártásnak köszönhetően idén sokat ingadozott a mutató, így fontos kérdés, mennyire sikerül stabilizálódnia.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Home Depot. A barkácsáruházlánctól 26,5 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 7 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja gyorsjelentését a BHP Billiton. A brit-ausztrál bányatársaság bevétele 15,5 milliárd dollár lehetett az első fél évben, ez 30 százalékos csökkenés, és 860 millió dolláros nettó profittal zárhatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.