BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államok jegybankja, a Federal Reserve közzéteszi júliusi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét, amely iránymutatást adhat a kamatemelések időzítéséről. Az elemzők többsége az elnökválasztás utánra, decemberre várja a következő lépést.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 1,1 millió hordós növekedésről számoltak be, amivel 523,6 millió hordóra nőtt a tartalékok szintje.

Közzéteszi negyedéves gyors­j­elentését a Cisco Systems. A májussal kezdődő és július végén záruló negyedévben 12,6 milliárd dolláros bevétele és 56 centes egy részvénye lehetett a cégnek elemzők szerint.

Publikálja negyedéves számait az amerikai kiskereskedelmi cég, a Target Corp. A vállalat 16,2 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el, ami 7 százalékos esésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Délelőtt jelenik meg a norvég állami vagyonalap második negyedéves gyorsjelentése. A világ legnagyobb alapja jelenleg mintegy 850 milliárd dolláros vagyont kezel, az év első hónapjaiban a norvég kormány többször is kénytelen volt hozzányúlni a megtakarításokhoz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.