BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA-ban ma teszik közzé a gyáripari megrendelések júliusi számait. A júniusi 1,5 százalékos csökkenés után 2 százalékos bővülést vár a piac, mivel a tartós fogyasztási cikkek rendelésállománya kedvezően alakult.

Az augusztusi átfogó munkaerőpiaci statisztikákat is közlik az Egyesült Államokban. A várakozások szerint a múlt hónapban 175 ezer fővel bővülhetett a foglalkoztatottság a mezőgazdasági szektoron kívül.

Az Egyesült Államok külkereskedelmi hiánya 44,5 milliárd dollárról várhatóan 41,3 milliárd dollárra csökkent júliusban. Az előzetes áruforgalmi adatok alapján az export meglódult, míg az import csökkent.

Az Egyesült Királyságban az augusztusi építőipari beszerzésimenedzser-indexet teszik közzé. Az aktivitási mutató júniusban szakadt be 50 pont alá, 46 pont környékére, és várhatóan a múlt hónapban is ott maradt.

Olaszországban a felülvizsgált második negyedéves GDP-növekedési adatokat publikálják. Az első becslés szerint negyedéves alapon stagnálást, éves bázison pedig 0,7 százalékos növekedést könyvelhettek el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.