BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a kiskereskedelmi forgalom júliusi alakulásáról teszi közzé első becslését a KSH. Júniusban a végleges adatok szerint 5,7 százalékos volt a bővülés, ami a második legmagasabb adat volt az idén.

Az Egyesült Királyságban a szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index augusztusi értékét közlik. A mutató júliusban 52,3 pontról 47,4 pontra zuhant, amire a pénzügyi világválság óta nem volt példa.

Kuroda Haruhiko, a Bank of Japan elnöke a Kyodo News hírügynökség rendezvényén szólal fel Tokióban, ahol a monetáris politika jövőjéről is szó lehet. Az eseményre magyar idő szerint hajnali fél 5-kor kerül sor.

Nagy-Britanniában a parlament alsóházában megvitatják azt a petíciót, amely egy második uniós tagságról szóló népszavazást íratna ki, ám szavazás nem lesz róla. Az esemény magyar idő szerint 5 órakor kezdődik.

Az Egyesült Államokban és a Kanadában a munka ünnepe miatt munkaszüneti nap van, így a kötvény- és részvénypiacaikon szünetel a kereskedés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.