BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyar idő szerint este 7-kor megkezdődik San Franciscóban az Apple soron következő nagy eseménye, amelyen a várakozások szerint a legújabb, iPhone 7 nevű okostelefonját mutatja be a cég.

Mark Carney, a Bank of England elnökének meghallgatását tartják a brit parlamentben. A brit jegybank augusztusban hét év után először vágott kamatot, és további lazítást helyezett kilátásba.

Megjelenik a Fed 12 tagbankja által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Bézs könyv idei hatodik kiadása. A kiadvány bemutatja az amerikai gazdaság helyzetét.

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi augusztusi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét. Az ülésen nem történt módosítás. A jegybanki eszköztár átalakításának részleteit a szeptemberi ülés után tudhatjuk meg.

A lengyel jegybank kamatdöntő ülést tart, amelyen a várakozások szerint nem változtat az irányadó ráta szintjén. A mostani kilátások szerint legalább 2017 végéig maradhat az 1,5 százalékos kamatszint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.