BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülést tart Frankfurtban, amit Mario Draghi jegybankelnök sajtótájékoztatója követ. A várakozások szerint év vége előtt bejelenthetik az eszközvásárlási program kiterjesztését.

Magyarországon az augusztusi inflációt közli a KSH. A Portfolio által megkérdezett elemzők konszenzusa szerint stagnálhattak a fogyasztói árak, ám az év hátralévő részében érdemben gyorsulhat a drágulás üteme.

A magyar külkereskedelmi termékforgalom előzetes júliusi becslését is megismerjük. Az év első felében a kivitel volumene 5,4, a behozatalé 6,1 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,3 millió hordós bővülésről számoltak be, amivel 525,9 millió hordóra nőtt a tartalékok szintje.

Japánban a második negyedéves GDP felülvizsgált számait közlik. Az első becslés szerint évesített értelemben 0,2 százalékkal tudott bővülni a gazdaság, miközben 0,7 százalékos növekedést vártak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.