BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kezdetét veszi az európai uniós pénzügyminiszterek kétnapos informális találkozója Pozsonyban, ahol először a Eurogroup, majd az Ecofin-tanács ülésezik. A központi téma a Brexit menedzselése lesz.

Eric Rosengren, a bostoni Federal Reserve elnöke, egyben a nyílt piaci bizottság szavazótagja magyar idő szerint délután háromnegyed 2-kor beszél az USA gazdasági kilátásairól egy eseményen Quincyben.

Németországban a külkereskedelem júliusi statisztikáit ismertetik. A kivitel havi bővülési üteme 0,3 százalékon maradhatott, míg a behozatal 0,5 százalékkal bővülhetett a júniusi volumenhez képest.

Kínában az augusztusi inflációs adatokat közlik. A várakozások szerint a fogyasztói árak éves drágulási üteme a júliusi 1,8 százalékról 1,6 százalékra lassulhatott, ami az idei legalacsonyabb szám lenne.

Törökországban a második negyedéves GDP-adatokat közlik. A várakozások szerint a gazdaság éves bővülési üt eme 3,4 százalékra lassulhatott az előző negyedév 4,8 százalékos teljesítményéről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.