BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Manchester United. Az elemzők várakozásai szerint a futballcsapat bevétele 20 százalékkal emelkedhetett, 127 millió dollárra, profitja pedig közel meghétszereződhetett.

Dennis Lockhart, az atlantai Fed elnöke és Neel Kashkari, a minneapolisi Fed elnöke is felszólal ma különböző eseményeken a tengerentúlon, ahol a következő kamatemelés időzítéséről is szót ejthetnek.

Az Energetikai Információs Hivatal az amerikai olajfúrás termelékenységéről közzéteszi havi jelentését. A statisztika által vizsgált hat régió a hazai kitermelés növekedésének 90 százalékáért felel.

Megkezdi éves tőzsdei konferenciáját a Bank of America Merrill Lynch, ezúttal Tokióban. A rendezvényen, amely egész héten tart, több mint kétszáz vállalat vesz részt, köztük a Sony Corp. és a Softbank Group.

Zárás után jelent az United Natural Foods. Az élelmiszeripari cég bevétele 2,22 milliárd dollárra emelkedhetett, egy részvényre jutó eredménye viszont az egy évvel ezelőtti 72 centről 63 centre eshetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.