BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Jean Claude-Juncker, az Euró­pai Bizottság elnöke évértékelő beszédet mond Strasbourgban, ami a Brexit és a menekültválság miatti politikai krízishelyzet idején minden eddiginél komolyabb hangvételű lehet.

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) egy új kiadványt tesz közzé, a World Energy Investment 2016 című jelentést, amelyben egyebek között globális áttekintést nyújt az energetikai beruházások alakulásáról.

Az ipari termelés részletes júliusi adatait teszi közzé a KSH. Ebből kiderül, hogy miért csökkent 4,7 százalékkal a termelés az előző év azonos időszakáéhoz képest.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 14,5 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 511,4 millió hordóra mérséklődött a tartalékok szintje.

Közzéteszi féléves eredményeit a Hermes International. A francia luxuscégtől 2,433 milliárd eurós árbevételt és 545 millió eurós nettó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.