BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves eredményeit az Alcoa, hagyományosan ezzel megkezdve a gyorsjelentési szezont. Az alumíniumgyártó bevétele 5,3 milliárd dollár, egy részvényre jutó eredménye pedig 35 cent lehetett az elemzők szerint.

Publikálja a szeptember végén zárult negyedévre vonatkozó eredményeit a Fastenal. Az ipari berendezések gyártója 1,01 milliárd dolláros bevétellel és részvényenként 45 centes nyereséggel zárhatta az időszakot.

Magyarországon a szeptemberi fogyasztói árindexet közli a KSH. A Portfolio által megkérdezett elemzők konszenzusa szerint éves összehasonlításban 0,8 százalékos lehetett a drágulás üteme.

Németországban az októberi ZEW gazdasági hangulatindexet közlik. Számottevően javulhatott a német intézményi befektetők és elemzők optimizmusa, a mutató 0,5 pontról 4,5 pontra emelkedhetett.

Charles Evans, a chicagói Federal Reserve elnöke magyar idő szerint hajnali fél 4-kor szólal fel egy ausztráliai rendezvényen, ahol az amerikai gazdaság és monetáris politika jövőjéről is beszélgetnek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.