BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Federal Reserve a nyíltpiaci bizottság szeptemberi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét teszi közzé magyar idő szerint este 8 órakor, amiből újabb iránymutatást kaphat a piac a Janet Yellen elnök által már kilátásba helyezett kamatemelés időzítésével kapcsolatban.

Magyarországon az augusztusi ipari termelési adatok második becslését közli a KSH. Az első közlés szerint – munkanaphatástól megtisztítva – éves összehasonlításban 3,5 százalékos volt a növekedés.

A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) közzéteszi havi olajpiaci jelentését, amelyben a globális nyersolaj-kereslet és -kínálat áttekintésén túl a világgazdasági folyamatokat is megvizsgálja.

Esther George, a Kansas City-i Fed elnöke, a nyíltpiaci bizottság szavazótagja egy a chicagói regionális Fed által szervezett konferencián szólal meg, ahol a következő kamatemelés esedékességéről is beszélhet.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a CSX. Az elemzők 2,7 milliárd dolláros bevételt várnak az amerikai vasúttársaságtól, ami 8 százalékos visszaesést jelent. Egy részvényre jutó eredménye pedig 45 cent lehetett, ami 7 centes csökkenés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.