BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az eBay-től a harmadik negyedévre 2,2 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 44 centes nyereséget várnak az elemzők. Az e-kereskedelmi cég tőzsdezárás után teszi közzé legfrissebb gyorsjelentését.

Megismerjük Kína harmadik negyedéves GDP-számait. Sorozatban ez lehet a harmadik negyedév, amikor 6,7 százalékos éves növekedési ütemről számolhatnak be, ami megerősítené, hogy a gazdaság stabilizálódik.

A regionális Fed-bankok által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Bézs könyv idei hetedik kiadását publikálják, amelyben anekdotikus információk alapján mutatják be az amerikai gazdaság állapotát.

Közzéteszi gyorsjelentését a Morgan Stanley. A piac a tavalyi 34 cent után jóval magasabb, 63 centes EPS-t és a tavalyi 7,33 milliárd dollárnál szintén magasabb, 8,17 milliárd dolláros bevételt vár.

Jelent az American Express is, amelytől a tavalyi 1,24 dollár után alacsonyabb, 97 centes EPS-re és a tavalyi 6,688 milliárd dollártól szintén elmaradó, 6,259 milliárd dolláros nem kamat jellegű bevételre számítanak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.