BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülést tart, amelyet Mario Draghi jegybankelnök sajtótájékoztatója követ. A piac arra számít, hogy év végéig bejelentik a mennyiségi lazítási program meghosszabbítását.

A Microsofttól 21,7 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 68 centes nyereséget várnak az elemzők a negyedévben. A technológiai cég közzéteszi legfrissebb gyorsjelentését a tőzsdék zárása után.

Publikálja negyedéves számait a General Electric is. Az ipari konglomerátum bevétele 29,6 milliárd dollár lehetett, a működési eredmény szintjén pedig 3,9 milliárd dolláros nyereséget könyvelhetett el.

Az amerikai gyorsétteremlánc, a McDonald’s is kiteríti lapjait. A vállalat 6,2 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban, és 2,03 milliárd dolláros működési eredményt.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a SAP. A világ vezető vállalatirányítási rendszerének a fejlesztője 5,3 milliárd eurós bevétellel zárhatta a június–szeptemberi időszakot, ami 6,5 százalékos emelkedést jelent éves alapon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.